KONSULTERNA

Erfarenhet & engagemang

Agneta Setterwall

Sedan 14 år tillbaka har jag i min roll som ledarskapskonsult utvecklat och utmanat ledare, grupper och medarbetare till konkreta förflyttningar som gett tydliga resultat. Jag har ett stort intresse för ledarskap, kommunikation och mänskligt beteende. Min erfarenhet är lång och gedigen som facilitator för att utveckla människor och affärer.

Jag är civilekonom och har många års erfarenhet från SEB-koncernen där jag har arbetat inom olika områden och i ledande befattningar. Jag talar engelska och franska. På fritiden tränar jag gärna gympa, spinning eller skidor och tycker mycket om att umgås med både familj och vänner. Jag tillbringar gärna semestern i Frankrike.

Tel: +46 (0) 70-218 87 45
Epost:
LinkedIn

Eva Öhrn

Med mina 17 fantastiska år som konsult inom ledarskap, grupputveckling och coachning, njuter jag av att se andra utvecklas och lära nytt.

En styrka är min breda erfarenhet från olika branscher och befattningar, både ledande och lärande. Det innebär att jag har lätt att förstå och sätta mig in i kundens situation och behov.  Service och kundbemötande har jag tagit med mig från mina år på SAS. Som tidigare gymnastikdirektör ligger även idrott och hälsa mig varmt om hjärtat. Förutom i utbildningslokalen, trivs jag bäst tillsammans med nära och kära i skogen, havet och fjället. Just nu är längdåkning en passion.

Tel: +46 (0) 70 853 02 13
Epost:
LinkedIn

 

Johan Setterwall

Jag skapar förflyttning och får människor och grupper att agera och pröva nytt. Det har de som jag utvecklat genom åren fått erfara i Sverige, Norden och Baltikum. Jag har många års erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning och marknadsföring med nordiskt ansvar på bl.a. Sony och Polaroid. Under några år var jag föreläsare på IHM Business School, vilket gav mig inspiration till att jag senare bytte spår och började som konsult.

Jag är född i Paris och bodde där i tio år, franska var mitt första språk. Jag älskar att träna främst löpning och längdåkning, slalom och segling är också härligt. Dykning är en favorit, men ej så frekvent. Jag har en fil kand-examen och genomför uppdrag även på engelska och franska.

Tel: +46 (0) 70 728 66 20
Epost:
LinkedIn

Lars Strinnholm

Jag har jobbat som europachef för några av högteknologins mest framgångsrika företag bl.a. Microsoft och Intel. Under de senaste tio åren har jag tränat ledare i ledarskap. Dessutom har jag varit aktiv i ett 20-tal styrelser i allt från små företag till börsnoterade bolag. Jag är skarpt förtjust i olika sporter och själv aktivt tävlande i orientering och längdskidor.

Tel: +46 (0) 70 728 04 86
Epost: lars.strinnholm@marketcap.se
LinkedIn

Superlife Consulting 
Samarbetspartner inom coaching, teamutveckling och stresshantering

Expo Media 
Samarbetspartner avseende affärsmannskap och förändringsledning

Mcog
Samarbetspartner avseende förebyggande stresshantering enligt Mcog metoden